Asunnon hakeminen

LOAS-opiskelija-asuntoa haetaan verkkolomakkeella. Hakemuksia otetaan vastaan ympäri vuoden ja parhaassa tapauksessa voit saada asunnon jopa jonottamatta.

Syksyllä ja vuodenvaihteessa hakijoita on paljon ja hakemus kannattaa jättää heti, kun olet saanut tiedon opiskelupaikastasi. Voit ottaa asunnon vastaan jo kesällä! 
Jos haet kaverin kanssa samaan soluasuntoon (erilliset vuokrasopimukset omiin soluhuoneisiin), liitä hakemukseen vapaamuotoinen dokumentti, josta käy ilmi toivotun kämppäkaverin nimi. 

Asuntomme on tarkoitettu opiskelijoille, jotka opiskelevat Lappeenrannassa, Joutsenossa, Imatralla tai muualla Etelä-Karjalassa. Asuntojamme voivat hakea kaikki perus-, jatko- tai täydennyskoulutus opiskelijat.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus vuokrasuhteesta johtuvien velvoitteiden turvaamiseksi. Vaikka hakemuksessa on huoltajan tiedot, liitä aina vapaamuotoinen kirjallinen huoltajan suostumus hakemukseen. Alaikäisen sopimus allekirjoitetaan aina LOASin toimistolla. Asuntotarjouksen saamisen jälkeen maksa vakuusmaksu Intrassa ja ilmoita sen jälkeen asuntotoimistoon, milloin pääsette paikanpäälle allekirjoittamaan sopimuksen.

Asuntotoimistomme neuvoo ja opastaa Sinua kaikissa asumiseen ja asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa. Jos olet jo luonut tilin LOAS-intraan, nopeimmin saat apua käyttämällä intran Yhteydenotto-toimintoa.  Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse info@loas.fi

"Don´t be rabbit pants, check Intra."