Edullisia asuntoja opiskelijoille

LOAS on kaikkien Etelä-Karjalassa opiskelevien asuntoyhteisö. Tarjoamme laadukkaita ja edullisia opiskelija-asuntoja noin 3000 opiskelijalle.

Hae asumaan LOASille

Nettiyhteyksissä vikatilanne
5.6.2020 8:54

Nettiyhteydet toimivat paikoitellen, mutta verkon toiminnassa on yhä merkittäviä puutteita. Korjaustyöt jatkuvat tänään. Pahoittelut häiriöstä. 

Kesän saunavuorot ovat jälleen varattavissa!
29.5.2020 9:53

Saunavuorot ovat käytössä lauantaisin ja kerhotilat avataan käyttöön kesäkuusta alkaen.

Onko sinun kotisi Suomen kaunein opiskelijakoti 2020?
20.5.2020 11:40
Esittele se meille ja voit voittaa upeita palkintoja! Suomen opiskelija-asumisen toimijat etsivät yhdessä vuoden 2020 Suomen kauneinta opiskelijakotia.
 
Uusi ominaisuus LOAS intrassa
18.5.2020 14:55

Intran kautta voi jatkossa lähettää häiriöilmoituksen. Häiriöilmoituksen teko on aiheellista, jos naapurissa tai kiinteistössä vietetään muita asukkaita häiritsevä elämää. Katso lisätietoja intrasta.

Poikkeustilanteen vaikutus LOASin ja asukkaiden arkeen 1.6.2020 alkaen
14.5.2020 13:16

LOAS jatkaa edelleen palveluaan sähköisesti. Asumiseen liittyvät asiat hoidetaan toistaiseksi
ensisijaisesti asukkaan intran, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Sähköpostitse/puhelimitse

Poikkeus aukioloaikoihin
12.5.2020 8:35

Asuntotoimisto ja huolto on suljettu keskiviikkona 20.5. klo 13 eteenpäin. Palvelemme taas sähköisesti ja puhelimitse maanantaina 25.5. klo 8 eteenpäin.

Hakijan jonosijoitusnäkymän uudistus
17.4.2020 14:12

Olemme uudistaneet hakijan jonosijoitusnäkymää saamamme palautteen perusteella. Aiempi tarkka asuntokohtainen jonosijoitusnumero ei antanut realistista kuvaa siitä, miten nopeasti asuntotarjouksen voi saada.

Poikkeus aukiolossa pääsiäisen aikana
31.3.2020 11:32

Asuntotoimisto ja huolto on suljettu torstaina 9.4. klo 12 eteenpäin. 

Asukkaan Intra

LOASin Intran kautta voit selailla ja hakea LOASin tarjoamia asuntoja. Voit selailla eri asuntoja ja tehdä hakemuksen haluamiisi asuntoihin.

Kirjaudu sisään

Huolto on asukkaitamme varten

LOASin oma huolto- ja kunnossapito huolehtii kaikkien kohteiden huollosta ja asuntojen sisäpuolen töistä. Voit jättää huoltopyynnön kätevästi asukkaiden intrassa.

Lue lisää

LOASin asunnot on suunniteltu
opiskelijoiden tarpeisiin

Asuntomme ovat käytännöllisiä, helppohoitoisia, monikäyttöisiä ja edullisia. Kaikki materiaalit, kalusteet ja varusteet on valittu huolella palvelemaan asukkaitamme mahdollisimman hyvin.

Tutustu asuntoihin ja löydä omasi

Miksi Loas asunto

Ilmainen internetyhteys

Kaikissa LOAS:n asunnoissa on asukkaiden käytettävissä laajakaistaiset internetyhteydet. Internetyhteydestä ei peritä erillisiä maksuja, vaan palvelu sisältyy vuokraan.

Lue lisää

Loas Energiatehokkuus on tärkeä osa asumiskokemusta

Energiatehokkuus

LOAS on viime vuosien aikana panostanut vahvasti  energiatehokkuuden parantamiseen. Siksi energian ja veden nousseet hinnat ovat konkretisoituneet varsin maltillisina korotuksina vuokriin, koska kulutustasoja on määrätietoisella toiminnalla onnistuttu pienentämään.

Lue lisää energiatehokkuudesta

LOAS aidosti yhdessä

Aidosti yhdessä

Opiskelijat ovat toimintamme sydän. Me haluamme luoda houkuttelevia asumispalveluja ja olla rakentamassa hyvinvointia ja kestävää kilpailuetua alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Uskomme että yhdessä tehden onnistumme.

Tutustu tapaamme toimia