Olet tässä

Peruspalvelut

Tutustu LOAS:n tarjoamiin peruspalveluihin, jotka ovat tarkoitettu kaikille asukkaillemme.

Pesuloita pyykkäreille

Opiskelija ei tarvitse omaa pyykinpesukonetta. Jokaisesta asuntokohteesta löytyy täydellisesti varustettu pyykkitupa kuivaustiloineen. Pesuloiden käytöstä ei peritä erillisiä korvauksia. Pyykkivuoron varaat kätevästi asukkaiden intrasta LOAS Booking -palvelun kautta.

Kerhohuoneita illanviettoon

Opiskelijatalojen kerhohuoneet ja tilaussaunat ovat suosittuja illanviettopaikkoja. Asukastoimikunnat, kaveriporukat, ylioppilas- ja oppilaskunnat, kerhot ja erilaiset harrastuspiirit käyttävät kerhotiloja mitä monimuotoisempaan harrastustoimintaan. Kuuntelemme myös asukkaidemme toivomuksia tilojen kehittämisestä.

LOASin Timppa:  Laserkatu 1:ssä, A-talon ylimmässä kerroksessa, sijaitsee LOASin uusin kerhotila. Näkymät Kampusalueelle ja Saimaalle.

Kotaniemi:  Tervahaudankatu 1:ssä, B-talon ylimmässä kerroksessa, sijaitsee parvekkeellinen kerhotila, josta avautuu upeat näkymät Saimaalle.

Punkkeritienoo:  Punkkerikatu 5:ssä sijaitsee mukava ja tilava kerhotila, jossa muun muassa LUT:n killat järjestävät saunailtoja viikoittain.

Kourula:  Karankokatu 4:n kerhotila on tilava ja viihtyisä ja sauna sijaitsee kerhotilan yhteydessä.

Leiri:  Leirikatu 2:n vasta remontoidussa kerhotilassa on uudet kalusteet ja uudistettu keittiö. Kaksi saunaa mahdollistavat isommankin porukan (15 henkilöä) saunomisen ja tilan onkin ahkerassa varauskäytössä.

Varauksen kaikkiin kerhotiloihin teet kätevästi ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon .

Rantasauna Vierula

LOAS:n upea ja ainutlaatuinen rantasauna Vierula yliopistoalueella, puhtaan Saimaan rannalla, kutsuu opiskelijoita ja kesävieraita makoisiin löylyihin. Vierulan tilat riittävät hyvin illanviettoon noin kymmenen hengen
ryhmille. Varauksen teet kätevästi ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon

Tiesithän! Kesätiistaisin ja -torstaisin Vierulassa on asukassaunavuoro!

Saunavuoroja lähes päivittäin

LOAS:n opiskelijatalojen saunat lämpiävät keskimäärin kolmesti viikossa. On vuoroja tytöille, pojille ja lenkkeilijöille. Voit varata myös oman vuoron keskiviikon, perjantain ja lauantain saunavuoroista LOAS Bookingin - palvelun kautta. Saunamme ovat tilavia, nykyaikaisia ja ne pidetään myös ensiluokkaisessa kunnossa. Kaikki varaukset voit tehdä asukkaiden intrassa   LOAS Booking -palvelun kautta.

Autopaikkoja autoilijoille


P aikoitusalueita on runsaasti opiskelijoiden autoille. Sähkötolpasta saa energiaa lämmitykseen tai auton imurointiin. Autopaikkojen varauksen voit tehdä asukkaiden intrassa . mistä näet myös oman talosi autopaikkojen sen hetkisen varaustilanteen. Autopaikasta perittävä korvaus on hyvin opiskelijaystävällinen.

Ympäristö ja pihat

Opiskelijatalojen ympäristö on aktiivisesti luonnonläheinen. Kaupunkimaisema ja luonto täydentävät toisiaan lappeenrantalaisessa kaupunkimiljöössä. Opiskelija-asuntojen piha-alueet on suunniteltu käytännöllisiksi ja toiminnallisiksi, palvelemaan opiskelijoiden tarpeita.

Kaikki pakollinen: jätekatokset, puistelupaikat, autojen paikoitus ja varastot, löytyvät hyvien kulkuväylien varsilta. Harrastuksillekin on aina tilaa ja esimerkiksi grilli löytyy usealta pihalta ja Skinnarila 1:n pihalla on hyväkuntoinen Beach Volley -kenttä.

Kaikki opiskelijatalot sijaitsevat hyvien palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien ympäröiminä. Kaupat, pankit, ravintolat, urheiluhallit ja muut palvelut ovat useimmiten vain kivenheiton päässä. Linja-autot kulkevat ovelta ovelle ja matkat taittuvat
nopeasti. Kampusalueella Skinnarilassa risteilevät kuntopolut ja hiihtoladut aivan opiskelijatalojen lomassa. Sininen Saimaa näkyy useasta ikkunasta. Tutustu asuinalueisiin arkemmin.