Olet tässä

Miksi LOAS-asunto?

Lappeenranta on aktiivinen opiskelijapaikkakunta ja täällä myös panostetaan opiskelijoihin. Kaupunki, yritykset ja yhteisöt puhaltavat kaikki yhteen hiileen pitääkseen yllä mainettamme Suomen parhaana opiskelupaikkakuntana. Mutta miksi kannattaa valita LOAS:n opiskelija-asunto? Tässä kymmenen hyvää syytä.

Reilumpaa asumista - naapurinsa voi valita

Asuminen opiskelija-asunnoissa sujuu reiluin pelisäännöin niin naapureiden kuin opiskelija-asuntosäätiön kanssa. Naapurit ovat parhaat mahdolliset – muita samanhenkisiä opiskelijoita, omia ystäviä ja opiskelututtuja.

Asumiseen liittyy luonnollisesti oma rauha opiskeluun mutta yhtä lailla yhdessäoloa, harrastamista ja opiskelijaelämään kuuluvia juhlia. Kaikki tämä sujuu helposti ympäristössä, jossa kämppäkaverit ja naapurit ymmärtävät toisiaan.

Häiritseekö perhe-elämä?

Opiskelija-asunto tarjoaa hyvät olosuhteet opiskeluun ja opiskelijaelämään. Voit rytmittää aikataulusi opiskelun ja siihen liittyvien asioiden perusteella, käyttää asuntoon kuuluvaa nettiyhteyttä vaikka aamuyöllä ja harrastaa silloin kuin sinulle sopii yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa.

Yhteiset pelisäännöt sovitaan naapureiden ja kämppäkavereiden kesken ja jokainen vastaa reilusti omista tekemisistään.

Asut sä mutsis luona?

Olitpa kotoisin Inarista tai Lappeenrannasta on ammattiin johtavan opiskelun aloittaminen luonnollinen aika myös omaan asumiseen ja vastuunottoon omasta elämästä. Opiskelija-asuminen on hyvä ja turvallinen ratkaisu tässä elämänvaiheessa.

Elämä ei ole pelkkää laskua

Opiskelija-asuminen on edullista. Vaikka neliövuokramme eivät ole kaupungin halvimmat, ovat asumisen kokonaiskustannukset hyvin kilpailukykyiset. Asunnot ovat hyvässä kunnossa ja vuokraan ja pieneen käyttömaksuun sisältyvät mm. hyvä nettiyhteys, vesi, sähkö, sauna kolmesti viikossa ja maksuton pesutuvan käyttö. Ja mikä parasta, kaikki asuntokohteemme ovat lähellä oppilaitoksia tai keskustaa, eli matkustamiseen ei tarvitse käyttää rahaa vaan omat jalat tai polkupyörä riittävät.

Hyvästit sinkkuelämälle

Myös oman perheen perustaminen ja ensimmäinen yhteinen asunto kuuluvat usein opiskeluaikaan. Elämänkumppani löytyy yhteisten opintojen tai harrastusten kautta. Pienet kahden huoneen perheasuntomme sopivat juuri tähän tilanteeseen ja suurempiakin löytyy, kun siihen tulee tarvetta.

Menivätkö lusikat jakoon?

Joskus ei kaikki suju juuri niin kuin olit suunnitellut. Tarjoamme asukkaillemme myös joustavan mahdollisuuden vaihtaa asuntoaan opiskelun aikana, aina elämäntilanteen mukaan. Solusta toiseen soluun, perheasuntoon tai yksiöön. Vaihdot tehdään asukkaiden toivomuksista aina sen mukaan kuinka asuntoja on tarjolla, ja huomioimme erityisperusteet aina yksilöllisesti.

Maksaako isi?

Asumisen hinnat vaihtelevat myös opiskelija-asunnoissa. Haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja myös sen mukaan, mitä haluat asumisestasi maksaa. Uusin ja paras on myös meillä luonnollisesti kalleinta, mutta halvimmatkin asuntomme ovat silti hyväkuntoisia ja aina hyvillä paikoilla.

Opiskelu on elämän parasta aikaa

LOAS-asunto on aina hyvin varusteltu. Keittiöt ja kylpyhuoneet ovat siistejä ja nykyaikaisia. Sinun ei tarvitse tyytyä vain lähimmän pizzapuodin tuotteisiin, sillä omassakin keittiössä voi kokata vaikkapa porukalla.

Huolto toimii

Meillä on omat huoltomiehet, jotka ovat erikoistuneet asuntojemme huoltoon ja ylläpitoon. Vikailmoitus käy kätevästi asukkaiden intrassa ja huolto on nopeasti paikalla.

Haluatko aistia vieraita rytmejä

Opiskelu on kansainvälistä ja niin myös elämä opiskelijataloissa. Puhumista voi treenata kymmenillä kielillä, vaikka yleensä englannilla tullaan hyvin toimeen.