Olet tässä

LOAS-asunnot ja niiden varusteet

LOAS:n asunnot on suunniteltu opiskelijoiden tarpeisiin siten, että ne ovat käytännöllisiä, helppohoitoisia, monikäyttöisiä ja edullisia.

Kaikki materiaalit, kalusteet ja varusteet on valittu huolella palvelemaan asukkaitamme mahdollisimman hyvin. Taloudellisuuden ja monikäyttöisyyden asettamien reunaehtojen vuoksi eri asuntokohteiden panostuksen kohteet vaihtelevat. Olemme viime vuosien aikana panostaneet vahvasti talojemme energiatehokkuuden parantamiseen.

Asunnot ovat nykyaikaisia kerrostaloasuntoja, joissa on kaikki asumiseen tarvittavat perusvarusteet, joita asukkaat voivat täydentää omien tarpeidensa mukaan. Kaikissa kohteissa on sauna ja pesutupa, joiden varaukset hoidat kätevästi asukkaiden intran LOAS Booking -palvelun kautta. Kaikkien kohteittemme varustus ja erityispiirteet on kerrottu kohde-esittelyissä. Huomaathan, että kaikki asuntomme ovat savuttomia. Lue lisää vuokrien hinnoista ja sopimuksista ja tutustu tarkemmin asuinalueisiin, missä asuntomme sijaitsevat.

Asuntotyypit

Yksiöt

Lähes puolet 2958 asuntopaikastamme on yksiöitä. Yksiöiden kysyntä on kuitenkin paljon tarjontaa suurempi. Valitsemme asukkaat yksiöihin ensisijaisesti jo LOAS:lla asuvista hakijoista tai erityisperusteilla, jotka hakijan on esitettävä hakemuksessaan. Monissa suuremmissa yksiöissämme pohjaratkaisu on ihanteellinen myös pariskunnille.

Kaksiot

Vanhempien kohteittemme kaksiot ovat pohjaratkaisuiltaan solutyyppisiä ja suurin osa valmiiksi kalustettuja. Solutyypin asunnoissa kaikki asuinhuoneet ovat samankokoisia ja erikseen lukittavia. Kalustamattomia solutyypin kaksioita vuokraamme perheellisille, ja uusissa kohteissa on myös runsaasti perheasunnoiksi suunniteltuja kaksioita. Perheasunnoissa ei ole kalusteita. Perheasuntoja hakevien kannattaa tutkia myös yksiötarjontaa, sillä monet isommista yksiöistämme toimivat erittäin hyvin lapsettomien perheasuntoina.

Kolmiot


Kolmiot ovat muutamaa perhekolmiota lukuun ottamatta kalustettuja soluasuntoja yksin asuville opiskelijoille. Soluasuntojen huonekoko on 11-14 m² ja vuokravastuupinta-ala 20-25 m². Jokainen vastaa oman asuntonsa kunnosta ja siivouksesta itse ja soluissa yhteistilat hoidetaan porukalla.

Kalustettujen asuntojen peruskalustus

  • sänky (200 x 80 cm, ei sisällä patjaa)
  • kirjoituspöytä
  • lukuvalaisin
  • työtuoli
  • kirjahylly
  • kattovalaisin
  • keittiössä ruokapöytä ja tuolit
  • asunnoissa voi olla verhot jäljellä, mutta uusia ei enää toimiteta

Viihtyisyyttä voi lisätä omilla kalusteilla, matoilla, tauluilla (kiinnitys sallittu vain seinillä oleviin kiinnityslistoihin) tai muilla esineillä oman makunsa mukaan.