Olet tässä

LAPPEENRANNAN SEUDUN OPISKELIJA-ASUNTOSÄÄTIÖ - LOAS

LOAS on kaikkien Etelä-Karjalassa opiskelevien asuntoyhteisö. Tarjoamme laadukkaan ja edullisen opiskelija-asunnon yli 3000 opiskelijalle Lappeenrannan parhailla asuntoalueilla oppilaitosten läheisyydessä – eikä matka Joutsenosta tai Imatraltakaan ole pitkä.

LOAS on opiskelijaystävällinen ja asiakassuuntautunut vuokranantaja, eikä meille ole kynnyksiä. Vuokraamme sisältyy hyvä internetyhteys, toimiva oma huolto ja muita opiskelijoille tärkeitä palveluja, joista suuri osa on vaivattomasti netissä, ja ennen kaikkea asumisen hinta-laatusuhde on kohdallaan. Pelaamme reiluin pelisäännöin yhteistyössä asukkaittemme ja kumppaniemme kanssa. Tutustu tarkemmin strategiaamme vuoteen 2020 ja henkilökuntaamme.

Opiskelijoiden asuntotilanne Lappeenrannassa on hyvä. Täältä löydät varmasti asunnon, jossa Sinun on hyvä asua ja opiskella. Tiesithän, meillä riittää asuntoja myös Lappeenrannasta kotoisin oleville opiskelijoille.

Asiakassuuntautunut palveluyritys

Asuntopalvelumme erottuvat muista vuokranantajista juuri edullisten sijaintien ja erityisesti opiskelijoille suunnattujen palvelujen ansiosta – LOAS:n asuntoihin ei ole korkeaa vakuusmaksua tai ennakkovuokraa.

Vuokraan sisältyy laajakaistayhteys. Käytettävissäsi on myös runsaasti saunavuoroja, hyvät yhteistilat, toimiva huolto jne. 

Aktiiviset samanhenkiset opiskelijanaapurit ovat ehdottomasti opiskelija-asumisen valtteja.
Säätiön ovat perustaneet ja sitä hallitsevat lappeenrantalaiset ylioppilas- ja oppilaskunnat ja mukana ovat myös Lappeenrannan kaupunki ja evankelisluterilaiset seurakunnat.

LOAS-asunnot

LOAS-asunnot on rakennettu itsenäistyville nuorille, jotka opiskelevat Lappeenrannassa. Asuntotarjonnastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja nuoren opiskelijan eri elämänvaiheisiin. Oma huone 2-3 huoneen asunnosta samanhenkisessä porukassa, yksiö omaa rauhaa tarvitseville esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa tai kaksio perheasunnoksi. Asuntojamme voivat hakea kaikki Lappeenrannassa perus-, jatko- tai täydennyskoulutusta harjoittavat opiskelijat. Koulutus on asukkaittemme yhteinen tekijä.