Olet tässä

Asuntojen internetyhteydet

Kaikissa LOAS:n asunnoissa on asukkaiden käytettävissä laajakaistaiset internetyhteydet. Internetyhteydestä ei peritä erillisiä maksuja, vaan palvelu sisältyy vuokraan.

Lnet on LOAS:n oma laajakaistainen nopea verkko niissä kohteissa, joissa on oma sisäverkko. Lnet runkoverkon kaista on 1 Gbit/s ja kohteiden sisäverkoissa 100 Mbit/s. Laajakaistaverkon käyttöön ovat oikeutettuja kaikki LOAS:n asukkaat rekisteröitymisen kautta. Vuokrasopimuksessa ja rekisteröitymisessä asukas sitoutuu noudattamaan verkon käyttöön liittyviä ohjeita ja sääntöjä. Verkkopalvelujen toimivuuden tärkein edellytys on, että jokainen noudattaa käyttösääntöjä kirjaimellisesti.

Jokaisessa Lnet-kohteessa on verkkovastaava, joka huolehtii verkon ylläpidosta. Verkkovastaavalta saa myös neuvoja ja ohjeita verkon käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Huomaathan, että verkkovastaava ei kuitenkaan tee esimerkiksi  asennustöitä asukkaiden koneisiin. Verkkovastaavan yhteystiedot löytyvät kohteen ilmoitustaululta sekä Lnetin ylläpidosta.

LOAS tarjoaa asukkailleen Soneran Laajakaista Extran peruspalvelun niissä kohteissa, joita ei ole liitetty Lnettiin. Sonera Laajakaista Kaapeli on kaapelitelevisioverkkoa käyttävä Soneran internetyhteys niissä taloissamme, joissa ei ole omaa sisäverkkoa ja Lnet-liittymiä. Yhteyden peruskaista LOAS:n asunnoissa on 10 Mb/s / 2 Mb/s (nopeus verkosta/verkkoon).

Yhteystiedot Soneran Laajakaista Extra

Tehostettu asiakaspalvelu ja Helpson: 0600 10100
Asiakaspalvelu: 0200 17000
Tekninen asiakaspalvelu: 020 690 101

Jokaisen yksittäisen kohteen verkkoyhteystiedot löydät asuntohaun kautta talon esittelystä.