Olet tässä

Asukkaiden intra

Asukkaiden intrasta löydät kaikki asumiseen liittyvät tärkeät tiedot ja palvelut: asukastiedotteet, ohjeet, vikailmoitukset, asunnontarkastuksen, LOAS Booking -palvelun ja paljon muuta hyödyllistä infoa.

LOAS:n asukkaana sinulla on käytössäsi Suomen edelläkävijöihin kuuluva asukkaiden oma asukkaiden intra, joka palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Päivitämme intraan kaikki tarpeelliset tiedot tärkeistä asioista, asuntojemme huoltotoimista ja mahdollisista häiriötilanteista. Intran kautta voit myös helposti ja kätevästi tehdä huoltoilmoituksen sekä täyttää asunnon tarkistuslomakkeen, joka kaikkien uusien asukkaiden on hyvä täyttää heti asunnon vastaan otettuaan.

Ei enää pettymyksiä pyykkituvan ovella eikä turhia puheinsoittoja autopaikan metsästyksessä. Asukkaiden intran LOAS Bookingissa voit kätevästi varata oman talosi pyykkivuorot, saunavuorot ja autopaikat.

Asukkaiden intrassa voit tehdä myös mm. työtilauksen/vikailmoituksen, irtisanomisen, asuntokortin ja vaihto-hakemuksen. LOAS:n viralliset tiedotteet, vuokrat, ohjeet ja muut asumiseen liittyvät tiedot löytyvät kaikki samasta osoitteesta. Esimerkiksi työtilaukset ja vikailmoitukset siirtyvät huollon tietokantaan välittömästi ilman välikäsiä ja kuluja. Lisäksi voit seurata asukkaiden intrasta oman ilmoituksesi käsittelyä alusta loppuun asti.

Helpommin netissä

Tunnus luodaan itse Intran etusivulla jo asuntoa hakiessa. Sama tunnus toimii läpi koko vuokrasuhteen.

Tunnukset on mahdollista vaihtaa myöhemmin itse omanlaisiksi. Jos käyttäjätunnus ja/tai salasana on unohtunut tai on ongelmia kirjautumisessa, voit kääntyä asuntotoimiston puoleen sähköpostitse

Kirjautumissivun suora osoite on: https://intra.loas.fi. Tämä kannattaa jokaisen asukkaan laittaa suosikkeihin.