Olet tässä

11.2.2019

Ole kaukaa viisas ja hae asuntoa nyt!

Vaikka kevätkauden viimeinen rutistus on käsillä, on hyvä katsoa jo tulevaan syksyyn. Saimaan ammattikorkeakoulun Imatran yksikön toiminnot siirtyvät Lappeenrantaan, ja opetus jatkuu syyslukukaudella Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella.

 
Juuri nyt on paras aika hakea asuntoa, kun tänä keväänä valmistuvilta opiskelijoilta vapautuu asuntoja. Meillä asunnot on suunniteltu varta vasten opiskelijoiden tarpeisiin niin, että ne ovat käytännöllisiä, helppohoitoisia, monikäyttöisiä ja edullisia.
 
Meillä asut nykyaikaisissa kerrostaloissa, joissa on kaikki asumiseen tarvittavat perusvarusteet – kaikissa kohteissa on myös sauna ja pesutupa. Meillä on tarjolla reilusti eri kokoisia asuntoja ja asuntomuotoja. Parhaiten varmistat asunnon saamisen, kun haet kaikkia tarjolla olevia asuntotyyppejä.
 
Asuntoja on tarjolla sekä kalustettuna, että kalustamattomina. Kalustettujen asuntojen viihtyvyyttä voi lisätä edullisesti esimerkiksi omilla matoilla, kalusteilla ja koriste-esineillä. Kaikissa LOASin asunnoissa on asukkaiden käytettävissä laajakaistaiset internetyhteydet. Internetyhteydestä ei peritä erillisiä maksuja, vaan se sisältyy vuokraan.
 
Kaikki LOASin asunnot sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien päässä oppilaitoksista ja kouluista. Asuinalueiden läheisyydestä löytyy aina kävelymatkan tai hyvien kulkuyhteyksien päässä tärkeimmät peruspalvelut: ruokakauppa, apteekki, kulttuuripalvelut ja lenkkeilymahdollisuudet.
 
Tutustu asuinalueisiimme, asuntoihimme ja lähetä hakemus jo tänään! Kaukaa viisaat välttävät kesän ja alkusyksyn ruuhkat ja nappaavat parhaat asunnot jo keväällä! Tervetuloa asumaan meille!