You are here

Huolto on asukkaitamme varten

LOAS:n oma huolto- ja kunnossapito-osasto huolehtii kaikkien kohteiden teknisestä huollosta ja kaikkien kohteiden asuntojen sisäpuolisista töistä.

Asukkaillemme oma huolto on iso etu, sillä oma huoltohenkilökuntamme tuntee kaikki kohteemme ja huoltomme on näin aina nopeaa ja asiantuntevaa. Asukkaamme voivat jättää huoltopyynnön LOAS:n huollolle vikailmoituslomakkeella asukkaiden intrassa. Asukkaiden intrasta työt tallentuvat suoraan huollon työlistalle välittömästi ilman välikäsiä tai kuluja ja ne toteutetaan aina nopeasti ja asiantuntevasti. Lisäksi voit seurata intrasta oman ilmoituksesi käsittelyä alusta loppuun asti. Helppoa, eikö totta?

Huoltoyhtiömme on ISS Palvelut Oy, joka vastaa siivouksista ja pihatöistä kaikissa kohteissamme sekä työajan ulkopuolisesta huoltopäivystyksestä.

Nopeus on laatua

LOAS:n huollon työaikoja seurataan säännöllisesti. Tavoitteemme on, että pystymme tekemään 80% työtilauksista alle kolmessa päivässä tilauksesta.

LOAS:n oma kunnossapito tekee muun muassa saunaremontteja, korjaa huoneistojen ja rakennusten pikkuvikoja ja huolehtii asuntotarkastuksista, jotta asuntomme olisivat aina hyvässä kunnossa valmiina vastaanottamaan uusia asukkaita.

Tutustu huoltohenkilökuntaamme, mutta muista, helpoimmin teet huoltopyynnön aina asukkaiden intrassa!