Rent this car

LOASin asukkaille on tarjolla täyssähköisiä automaattivaihteisia yhteiskäyttöautoja huippuedullisesti. Voit varata yhteiskäyttöauton helposti suoraan verkosta, ja noutaa sen noutopisteestä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Palvelu tuotetaan yhteistyössä City-Yhteisautot Oy:n kanssa. Autoja voivat vapaasti vuokrata myös muut kuin LOASin asukkaat. LOASin asukkaat voivat vuokrata myös City-Yhteisautot Oy:n Lahdessa sijaitsevia yhteiskäyttöautoja asukashinnoilla. 

LOASilla on kahdeksan Peugeot E-208 henkilöautoja sekä kaksi pakettiautoa, Citroen E-Jumpy ja Volkswagen ID. Buzz. Autot on nimetty perinteitä kunnioittaen sekä asukkaidemme nimiehdotukset huomioon ottaen seuraavasti: henkilöautot Brian, Brita, Giorgio, Herbie, Newton, Juhis, Marie ja Car McCarface; pakettiautot Pilli ja Pulla. Joko olet bongannut värikkäät ja yksilölliset autot kaupunkikuvasta?

Sopimushinnat vain LOASin asukkaille: 

  • henkilöauto 5€/h, 30€/vrk (muut käyttäjät norm. Japsterin hinnat)
  • pakettiauto 15€/h, 60€/vrk (muut käyttäjät norm. Japsterin hinnat)

Toimi näin: 

  1. Lataa App Storesta tai Google Play kaupasta Japster-sovellus
  2. Rekisteröidy ja tunnistaudu. Tämän jälkeen valitse ”Omat tietoni” Japsterin valikosta. Lisää yhteisökoodi kenttään LOAS ja asukasnumerosi yhteen kirjoitettuna, esim. LOAS12345
  3. Varaa auto ja valmistaudu kruisailemaan (p.s. auton ovet avataan Japsterin appista varauksen alkaessa)
  4. Tarvittaessa käytä auto varauksen päätteeksi pesussa Lappeenrannan Pesuparkissa veloituksetta. Pesuparkki sijaitsee Prisman takana osoitteessa Teollisuuskatu 5. Pesukortti löytyy autosta. 
  5. Mahdollisissa autoa koskevissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä päivystysnumeroon, jonka näet varauksen tiedoista Japster sovelluksessa. 

HUOM! Kirjautumiseen tarvittavan asukasnumeron löydät intrasta. Klikkaa intrassa “muokkaa perustietoja”, niin löydät asukasnumeron oman nimesi yläpuolelta. Kätevää.

Japster rekisteröitymisohje

Pikaohje auton käyttöön 

Noutopisteet

Autot palautetaan aina samaan pysäköintiruutuun, josta ne noudetaan. Kun noudat auton, irrota latauskaapeli autosta. Ripusta rullattu latauskaapeli laturissa olevaan koukkuun ja työnnä kaapelin pää telineessä olevaan pistokkeeseen. Varauksen päätteeksi laita latauskaapeli kiinni autoon ja käynnistä lataus Japsterin sovelluksesta. Varauksen aikana voit tarvittaessa ladata autoa pikalautauspistokkeen kautta omakustanteisesti esim. Recharge ja K-lataus latausasemilla. 

Huom!

Palvelun alkaessa tammikuussa autot ovat vielä nimeämättä. Löydät yhden henkilöauton seuraavista kohteista: Laserkatu 1, Korpimetsänkatu 6-8, Snellmaninkatu 13 ja Punkkerikatu 7. Laserkatu 1 pihassa on lisäksi yksi pakettiauto. Keskustassa, Anni Swanin katu 4 kohteessa on neljä henkilöautoa ja yksi pakettiauto noudettavissa.

Peugeot e-208 sähköisen henkilöauton toimintamatka yhdellä latauksella voi olla jopa 362 km, pakettiautojen Citroën ë-Jumpy jopa 330 km ja VW ID. Buzzin jopa 420 km. Huomaa, että tämä on kuitenkin teoreettinen määrä, sillä toimintamatkaan vaikuttavat mm. ulkolämpötila, ajotapa, kuorma ja ajoneuvon ilmastoinnin/lämmityksen asetus.

Tupakointi, ateriointi ja lemmikkien kuljetus on autoissa kielletty. Hyväksyttyjen sopimusehtojen tai ohjeiden noudattamatta jättämisestä tai tahallisesta rikkomisesta seuraa 150 eur sakko. Autoa ei myöskään saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. 

Kaikissa autoissa on pesukortti Lappeenrannan PesuParkkiin. Jos auto likaantuu varauksesi aikana, käy pesettämässä ja imuroimassa auto ennen sen palautusta.