Rent this car

LOASin asukkaille on tarjolla täyssähköisiä yhteiskäyttöautoja huippuedullisesti. Voit varata yhteiskäyttöauton helposti suoraan verkosta, ja noutaa sen noutopisteestä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Palvelu tuotetaan yhteistyössä City-Yhteisautot Oy:n kanssa. Autoja voivat vapaasti vuokrata myös muut kuin LOASin asukkaat. 

LOASilla on kahdeksan Peugeot E-208 henkilöautoja sekä kaksi Citroen E-Jumpy pakettiautoa. Autot on nimetty perinteitä kunnioittaen sekä asukkaidemme nimiehdotukset huomioon ottaen seuraavasti: henkilöautot Brian, Brita, Giorgio, Herbie, Newton, Juhis, Marie ja Car McCarface; pakettiautot Pilli ja Pulla. Joko olet bongannut värikkäät ja yksilölliset autot kaupunkikuvasta?

Sopimushinnat vain LOASin asukkaille: 

  • henkilöauto 5€/h, 30€/vrk (muut käyttäjät 12,85€/h, 54€/vrk)
  • pakettiauto 15€/h, 60€/vrk (muut käyttäjät 23€/h, 85€/vrk)

Toimi näin: 

  1. Lataa App Storesta tai Google Play kaupasta Japster-sovellus
  2. Rekisteröidy ja tunnistaudu. Tämän jälkeen valitse ”Omat tietoni” Japsterin valikosta. Lisää yhteisökoodi kenttään LOAS ja asukasnumerosi yhteen kirjoitettuna, esim. LOAS12345
  3. Varaa auto ja valmistaudu kruisailemaan

HUOM! Kirjautumiseen tarvittavan asukasnumeron löydät intrasta. Klikkaa intrassa “muokkaa perustietoja”, niin löydät asukasnumeron oman nimesi yläpuolelta. Kätevää.

Japster rekisteröitymisohje

Noutopisteet

Autot palautetaan aina samaan pysäköintiruutuun, josta ne noudetaan. Kun noudat auton, irrota latausjohto ja ota se autoon mukaan (latausjohtoa ei saa jättää latauslaitteeseen roikkumaan). Varauksen päätteeksi laita latausjohto kiinni ja käynnistä lataus Japsterin sovelluksesta.

Huom!

Palvelun alkaessa tammikuussa autot ovat vielä nimeämättä. Löydät yhden henkilöauton seuraavista kohteista: Laserkatu 1, Korpimetsänkatu 6-8, Snellmaninkatu 13 ja Punkkerikatu 7. Laserkatu 1 pihassa on lisäksi yksi pakettiauto. Kun saamme loputkin autot ajoon, tulee autoja olemaan myös keskustan Anni Swanin katu 4 kohteessa.

Peugeot e-208 sähköisen henkilöauton toimintamatka yhdellä latauksella voi olla jopa 362 km, Citroën ë-Jumpy sähköpakettiauton jopa 330 km. Huomaa, että tämä on kuitenkin teoreettinen määrä, sillä toimintamatkaan vaikuttavat mm. ulkolämpötila, ajotapa, kuorma ja ajoneuvon ilmastoinnin/lämmityksen asetus.

Tupakointi, ateriointi ja lemmikkien kuljetus on autoissa kielletty. Hyväksyttyjen sopimusehtojen tai ohjeiden noudattamatta jättämisestä tai tahallisesta rikkomisesta seuraa 150 eur sakko. Autoa ei myöskään saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. 

Kaikissa autoissa on pesukortti Lappeenrannan PesuParkkiin. Voit halutessasi käydä pesettämässä ja imuroimassa auton varauksesi aikana.