Peruspalvelut


LOAS tarjoaa kaikille asukkailleen monipuoliset peruspalvelut, kuten: ilmaisen pyykkituvan kaikissa taloissa, kerhohuoneita illanviettoon, saunavuorot, ainutlaatuisen rantasauna Vierulan, autopaikat autoilijoille sekä yhteiskäyttöautot. HUOM! Koronapandemian vuoksi kerhohuoneet ja yleiset saunavuorot ovat toistaiseksi pois käytöstä. 

Pesuloita pyykkäreille

Opiskelija ei tarvitse omaa pyykinpesukonetta. Jokaisesta asuntokohteesta löytyy täydellisesti varustettu pyykkitupa kuivaustiloineen. Pesuloiden käytöstä ei peritä erillisiä korvauksia. Pyykkivuoron varaat kätevästi asukkaiden intrasta LOAS Booking -palvelun kautta.

Kerhohuoneita illanviettoon

Opiskelijatalojen kerhohuoneet ja tilaussaunat ovat suosittuja illanviettopaikkoja. Asukastoimikunnat, kaveriporukat, ylioppilas- ja oppilaskunnat, kerhot ja erilaiset harrastuspiirit käyttävät kerhotiloja mitä monimuotoisempaan harrastustoimintaan. Kuuntelemme myös asukkaidemme toivomuksia tilojen kehittämisestä.

LOASin Timppa: Laserkatu 1:ssä, A-talon ylimmässä kerroksessa, sijaitsee LOASin uusin kerhotila. Näkymät Kampusalueelle ja Saimaalle.

Kotaniemi: Tervahaudankatu 1:ssä, B-talon ylimmässä kerroksessa, sijaitsee parvekkeellinen kerhotila, josta avautuu upeat näkymät Saimaalle.

Punkkeritienoo: Punkkerikatu 5:ssä sijaitsee mukava ja tilava kerhotila, jossa muun muassa LUT:n killat järjestävät saunailtoja viikoittain.

Kourula: Karankokatu 4:n kerhotila on tilava ja viihtyisä ja sauna sijaitsee kerhotilan yhteydessä.

Leiri: Leirikatu 2:n vasta remontoidussa kerhotilassa on uudet kalusteet ja uudistettu keittiö. Kaksi saunaa mahdollistavat isommankin porukan (15 henkilöä) saunomisen ja tila onkin ahkerassa varauskäytössä.

Varauksen kaikkiin kerhotiloihin teet kätevästi ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon.

Rantasauna Vierula

LOAS:n upea ja ainutlaatuinen rantasauna Vierula yliopistoalueella, puhtaan Saimaan rannalla, kutsuu opiskelijoita ja kesävieraita makoisiin löylyihin. Vierulan tilat riittävät hyvin illanviettoon noin kymmenen hengen ryhmille. Varauksen teet kätevästi ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon. 

Tiesithän! Kesätiistaisin ja -torstaisin Vierulassa on asukassaunavuoro!

Saunavuoroja lähes päivittäin

LOAS:n opiskelijatalojen saunat lämpiävät keskimäärin kolmesti viikossa. On vuoroja tytöille, pojille ja lenkkeilijöille. Voit varata myös oman vuoron keskiviikon, perjantain ja lauantain saunavuoroista LOAS Bookingin - palvelun kautta. Saunamme ovat tilavia, nykyaikaisia ja ne pidetään myös ensiluokkaisessa kunnossa. Kaikki varaukset voit tehdä asukkaiden intrassa LOAS Booking -palvelun kautta.
 

"At LOAS we have all the Moomins in the valley."
"Don´t get your skis crossed, try Intra first."