Peruspalvelut


LOAS tarjoaa kaikille asukkailleen monipuoliset peruspalvelut, kuten: ilmaisen pyykkituvan kaikissa taloissa, kerhohuoneita illanviettoon, saunavuorot, ainutlaatuisen rantasauna Vierulan, autopaikat autoilijoille sekä yhteiskäyttöautot

Pesuloita pyykkäreille

Opiskelija ei tarvitse omaa pyykinpesukonetta. Jokaisesta asuntokohteesta löytyy täydellisesti varustettu pyykkitupa kuivaustiloineen. Pesuloiden käytöstä ei peritä erillisiä korvauksia. Pyykkivuoron varaat kätevästi asukkaiden intrasta LOAS Booking -palvelun kautta.

Kerhohuoneita illanviettoon

Opiskelijatalojen kerhohuoneet ja tilaussaunat ovat suosittuja illanviettopaikkoja. Asukastoimikunnat, kaveriporukat, ylioppilas- ja oppilaskunnat, kerhot ja erilaiset harrastuspiirit käyttävät kerhotiloja mitä monimuotoisempaan harrastustoimintaan. Kuuntelemme myös asukkaidemme toivomuksia tilojen kehittämisestä.

LOASin Timppa: Laserkatu 1:ssä, A-talon ylimmässä kerroksessa, sijaitsee LOASin uusin kerhotila. Näkymät Kampusalueelle ja Saimaalle.

Kotaniemi: Tervahaudankatu 1:ssä, B-talon ylimmässä kerroksessa, sijaitsee parvekkeellinen kerhotila, josta avautuu upeat näkymät Saimaalle.

Punkkeritienoo: Punkkerikatu 5:ssä sijaitsee mukava ja tilava kerhotila, jossa muun muassa LUT:n killat järjestävät saunailtoja viikoittain.

Leiri: Leirikatu 2:n vasta remontoidussa kerhotilassa on uudet kalusteet ja uudistettu keittiö. Kaksi saunaa mahdollistavat isommankin porukan (15 henkilöä) saunomisen ja tila onkin ahkerassa varauskäytössä.

Varauksen kaikkiin kerhotiloihin teet kätevästi ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon.

Vierula Sauna & Lounge

LOASin upea ja ainutlaatuinen rantasauna Vierula yliopistoalueella, puhtaan Saimaan rannalla, kutsuu opiskelijoita makoisiin löylyihin ja hauskoihin illanviettoihin. Vierulan tilat koostuvat kahdesta saunasta ja viihtyisästä lounge-tilasta. Lounge-tila riittää hyvin illanviettoon n. 25 hengen ryhmille, saunoihin mahtuu yhteensä n. 25 henkeä. Varauksen teet kätevästi ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon. 

Tiesithän! Maanantaisin ja keskiviikkoisin Vierulassa on asukassaunavuorot klo 17-21! Sauna 1 on varattu miehille ja sauna 2 naisille. Kaikki asukkaat ovat tervetulleita Vierulan yleisille vuoroille. 
Huom! Tiloista täytyy poistua klo 21 mennessä, jolloin ovet menevät automaattisesti lukkoon. 

Saunavuoroja lähes päivittäin

LOAS:n opiskelijatalojen saunat lämpiävät keskimäärin kolmesti viikossa. On vuoroja tytöille, pojille ja lenkkeilijöille. Yleiset saunavuorot näet intrasta saunavuoron varaus-sivulta. Voit varata myös oman vuoron perjantain ja lauantain saunavuoroista LOAS Bookingin - palvelun kautta. Saunamme ovat tilavia, nykyaikaisia ja ne pidetään myös ensiluokkaisessa kunnossa. Kaikki varaukset voit tehdä asukkaiden intrassa LOAS Booking -palvelun kautta.
 

"At LOAS we have all the Moomins in the valley."
"Don´t get your skis crossed, try Intra first."