Covid-19.jpg

LOASIN VOIMASSA OLEVAT KORONA-OHJEET JA -SUOSITUKSET

Pyydämme asukkaita noudattamaan viranomaisten antamia ohjeita suojatakseen itseään ja läheisiään koronavirustartunnalta. Alueellinen maskisuositus on voimassa ruuhkaisissa julkisissa sisätiloissa ja joukkoliikenteessä. 

Altistuminen / positiivinen tulos koronatestistä
Jos epäilet tartuntaa, hakeudu koronatestiin. Jos asut solussa, ilmoita epäilystä kämppäkavereillesi. Karanteenin aikana huollon vikailmoituksia ei tule tehdä. 
Noudata viranomaisten antamia ohjeita siitä, miten tulee toimia koronavirukseen liittyvissä asioissa. Jos huollon ei ole terveysturvallista tulla asuntoosi, ota yhteyttä asuntotoimistoon.
Pidetään opiskelija-asuminen yhdessä turvallisena!

Lisätietoja:
Eksoten sivuilta
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta
Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535

Soluasuminen
Yhteistiloja käyttäessäsi huolehdi tarkasti omasta käsihygieniastasi sekä puhdista pinnat käyttösi jälkeen. Pese kädet ennen ja jälkeen yhteisten tilojen käytön. Sovi kämppäkavereidesi kanssa jo etukäteen yhteisistä pelisäännöistä turvalliseen asumiseen, toistenne auttamiseen ja mahdolliseen tartuntaepäilyyn liittyen. Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, viesti asia muille solun asukkaille mahdollisimman nopeasti ja hakeudu koronatestiin. Mahdollisen karanteenin aikana vältä kontakteja muihin solun asukkaisiin ja käytä maskia yhteisissä tiloissa. Jos lomailet ulkomailla, muista ottaa THL:n maahantuloon liittyvät ohjeet ja kämppikset huomioon palatessasi asuntoosi. 
THL:n ohjeistuksen maahantuloon liittyen löydät täältä.

Huolto
Vikailmoitusten osalta pyydämme edelleen, että flunssaoireisena, karanteenissa ollessa tai ulkomailta juuri palanneena (mahdollinen omaehtoinen karanteeni) vikailmoitusta ei tehtäisi tartuntavaaran vuoksi. Jos vikailmoitus, asuntokortti tai irtisanomisilmoitus (asuntotarkastus poismuuton yhteydessä) on jo tehty ja asuntoosi ei ole terveysturvallista tulla, ole yhteydessä asuntotoimistoon.

Toimisto
Palvelemme asukkaita toimistolla ma-pe klo 12-16. Pyydämme sinua käyttämään kasvomaskia, kun asioit meillä. Kannustamme edelleen ensisijaisesti sähköisten kanavien käyttöön. Nopeimmin saat meihin yhteyden intran Yhteydenotto-toiminnon kautta. Palvelemme sähköisiä kanavia pitkin ja puhelimitse ma-pe klo 8-16. Poikkeuksellisista aukioloajoista ilmoitamme sosiaalisen median kanavilla ja nettisivuilla.

Yhteistyöterveisin LOAS