1909-Loas-Brand-Timppa-714-2000px.jpg

Kysely asukastoiminnasta ja -demokratiasta

Miten sinä haluaisit vaikuttaa asumiseesi tai kehittää asukasyhteisöä?

Tervetuloa vastaamaan Suomen opiskelija-asunnot SOA ry:n asukaskyselyyn yhteishallintolain muutoksista sekä asukastoiminnasta ja -demokratiasta.

Asukastoiminnan ja -demokratian kautta opiskelija-asuntojen asukkaat voivat vaikuttaa omaan opiskelija-asuntoyhteisönsä päätöksiin ja kehittää asukkaiden yhteistä toimintaa. Asukasdemokratiaa ja -toimintaa ohjaava yhteishallintolakia on määrä uudistaa lähivuosina. Tällä kyselyllä Suomen opiskelija-asunnot SOA haluaa selvittää, minkälainen asukastoiminta ja -demokratia vastaisi parhaiten opiskelija-asuntojen asukkaiden toiveita. Kyselyn tuloksia käytetään asukastoiminnan kehittämiseen.

Palautteenne on meille erittäin tärkeää ja toivomme, että Sinulla olisi hetki aikaa vastata tutkimukseen, jonka käytännön toteutuksesta vastaa tutkimusyritys Innolink.

Vastaaminen tapahtuu oheista linkkiä klikkaamalla. Toivomme, että vastaatte kyselyyn 18.10.2020 mennessä. Vastaustenne tallentumisen vuoksi lomake kannattaa täyttää kerralla ilman selaimen sulkemista. Vastaamiseen menee aikaa noin 5-10 minuuttia.

http://vastaa.innolink.fi/soa/

HUOM: Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan halukkaille 10 kpl S-ryhmän lahjakortteja (20€/kpl). Kysymme yhteystietojasi vain, jos haluat osallistua arvontaan, muussa tapauksessa kaikki vastaukset käsitellään Innolinkin toimesta luottamuksellisesti eikä vastausta voi yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Lisätietoja tutkimukseen ja lomakkeen täyttämiseen liittyvistä asioista saatte ottamalla yhteyttä: Wilhelm Noth, Innolink, wilhelm.noth@innolink.fi

Kiitämme Teitä jo etukäteen antamastanne arvokkaasta palautteesta!

Suomen opiskelija-asunnot SOA ry                                                           Innolink

 

Lauri Lehtoruusu                                                                                     Pekka Vuorela

Toiminnanjohtaja                                                                                    Toimitusjohtaja