Haku LOAS-Teatterin yksiöihin alkaa 30.9.2022 klo 12

Aivan ydinkeskustan pelipaikoille valmistuu uusin LOASin kohde marraskuun loppuun mennessä. Kohteessa on 133 yksiötä, joiden koko vaihtelee 21.5 m2 ja 42.5 m2 välillä. Kohteen esittely löytyy nettisivuiltamme syyskuun loppuun mennessä. Hakemukset jätetään intran kautta. Vanhaan hakemukseen ei voi lisätä kohteita, joten jos haluat hakea LOAS-Teatterin asuntoja, täytä uusi hakemus intrassa. HUOM! Kohteessa ei ole varattavia autopaikkoja.

Asukasvalinta
Asukkaat valitaan hakijoiden joukosta arpomalla. Hakemukset, jotka on jätetty intran kautta 30.9.-31.10.2022 osallistuvat arvontaan. 30 % asunnoista arvotaan siten, että hakemuksista otetaan huomioon mahdolliset lisäpisteet esimerkiksi soluasumisesta. Loput 70 % asunnoista jaetaan puhtaasti arvonnan perusteella eikä mitään lisäpisteitä oteta huomioon. Näin varmistetaan, että kohteen asuntoja voidaan tarjota sekä LOASin vanhoille että uusille asukkaille.

Arvonnat suoritetaan 1.11.2022, asuntotarjoukset lähtevät liikkeelle vk 44 aikana. Mikäli hakija hylkää saamansa tarjouksen, tarjotaan vapautunutta asuntoa jonon mukaisesti seuraavalle hakijalle. Jonoon jäävät hakemukset ovat voimassa 2 kuukautta. Jos hakija haluaa jatkaa jonottamista tulevaisuudessa vapautuviin LOAS-Teatterin asuntoihin, tulee hakemus uusia aina 2 kuukauden välein.

Vuokrasopimus
Vuokrasopimuksen alkamispäivä selviää asuntotarjoukselta. Alkamispäivää ei voi hakijan toiveesta siirtää. Vuokrasopimukset tullaan aloittamaan porrastetusti 16.12.2022 alkaen tammikuun ensimmäiseen päivään asti, jotta vältytään liian useilta samanaikaisilta muutoilta. Kohteessa on vain yksi hissi käytössä sekä rajallinen pysäköintimahdollisuus kadun laidassa. Muuttoruuhkien välttämiseksi suosittelemme muuton ajoittamista sopimuksen viralliselle alkamispäivälle.