Asukastiedote koronavirukseen liittyen 2.11.2020

Olemme saaneet tiedon yhdestä positiivisesta koronavirustestituloksesta asukkaidemme keskuudessa. Sairastunut ja muut samassa asunnossa asuvat vuokralaiset on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten toimesta. 

Jos epäilet tartuntaa, hakeudu koronatestiin. Ilmoita positiivisesta testituloksesta asuntotoimistoon, koululle ja kämppäkavereille. 

Noudata viranomaisten antamia ohjeita siitä, miten tulee toimia koronavirukseen liittyvissä asioissa. 

Lisätietoja: 
Eksoten sivuilta: http://www.eksote.fi/Koronavirus/toimintaohjeet/Sivut/default.aspx 
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta: https://thl.fi/fi/ 
Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535 

Soluasuminen 


Solussa asuessasi jaat yhteiset tilat muiden asukkaiden kanssa. Suosittelemme, että yhteistiloja käyttäessäsi huolehdit tarkasti omasta käsihygieniastasi sekä puhdistat pinnat käyttösi jälkeen. Pese kädet ennen ja jälkeen yhteisten tilojen käytön. Sovi kämppäkavereidesi kanssa jo etukäteen yhteisistä pelisäännöistä turvalliseen asumiseen, toistenne auttamiseen ja mahdolliseen tartuntaepäilyyn liittyen. Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, viesti asia muille solun asukkaille mahdollisimman nopeasti ja hakeudu koronatestiin. Näissä olosuhteissa emme voi toteuttaa asunnonvaihtoja. 

Huolto 


Vikailmoitusten osalta pyydämme edelleen, että flunssaoireisena tai ulkomailta juuri palanneena 
vikailmoitusta ei tehtäisi tartuntavaaran vuoksi. Jos vikailmoitus, asuntokortti tai irtisanomisilmoitus on jo tehty ja saat flunssan oireita, ole yhteydessä asuntotoimistoon. Saapuessasi ulkomailta Suomeen täytä asuntokortti vasta 14 vrk:n jälkeen. 


Yhteistyöterveisin LOAS