Olet tässä

LAPPEENRANNAN SEUDUN OPISKELIJA-ASUNTOSÄÄTIÖ - LOAS

LOAS on kaikkien Etelä-Karjalassa opiskelevien asuntoyhteisö. Tarjoamme laadukkaan ja edullisen opiskelija-asunnon yli 3000 opiskelijalle Lappeenrannan parhailla asuntoalueilla oppilaitosten läheisyydessä – eikä matka Joutsenosta tai Imatraltakaan ole pitkä.

LOAS on opiskelijaystävällinen ja asiakassuuntautunut vuokranantaja, eikä meille ole kynnyksiä. Vuokraamme sisältyy hyvä internetyhteys, toimiva oma huolto ja muita opiskelijoille tärkeitä palveluja, joista suuri osa on vaivattomasti netissä, ja ennen kaikkea asumisen hinta-laatusuhde on kohdallaan. Pelaamme reiluin pelisäännöin yhteistyössä asukkaittemme ja kumppaniemme kanssa. Tutustu tarkemmin strategiaamme vuoteen 2020 ja henkilökuntaamme.

Opiskelijoiden asuntotilanne Lappeenrannassa on hyvä. Täältä löydät varmasti asunnon, jossa Sinun on hyvä asua ja opiskella. Tiesithän, meillä riittää asuntoja myös Lappeenrannasta kotoisin oleville opiskelijoille.

Asiakassuuntautunut palveluyritys

Asuntopalvelumme erottuvat muista vuokranantajista juuri edullisten sijaintien ja erityisesti opiskelijoille suunnattujen palvelujen ansiosta – LOAS:n asuntoihin ei ole korkeaa vakuusmaksua tai ennakkovuokraa.

Vuokraan sisältyy joko LOAS:n oma Lnet tai Soneran Laajakaista Extra jokaiseen huoneeseen eli laajakaistainen internetliittymä jokaiselle. Käytettävissäsi on myös runsaasti saunavuoroja, hyvät yhteistilat, toimiva huolto jne. 

Aktiiviset samanhenkiset opiskelijanaapurit ovat ehdottomasti opiskelija-asumisen valtteja.
Säätiön ovat perustaneet ja sitä hallitsevat lappeenrantalaiset ylioppilas- ja oppilaskunnat ja mukana ovat myös Lappeenrannan kaupunki ja evankelisluterilaiset seurakunnat.

LOAS-asunnot

LOAS-asunnot on rakennettu itsenäistyville nuorille, jotka opiskelevat Lappeenrannassa. Asuntotarjonnastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja nuoren opiskelijan eri elämänvaiheisiin. Oma huone 2-3 huoneen asunnosta samanhenkisessä porukassa, yksiö omaa rauhaa tarvitseville esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa tai kaksio perheasunnoksi. Asuntojamme voivat hakea kaikki Lappeenrannassa perus-, jatko- tai täydennyskoulutusta harjoittavat opiskelijat. Koulutus on asukkaittemme yhteinen tekijä.

LOAS:n HALLITUKSEN JÄSENET VUONNA 2016

Jarva Kimmo, hallituksen puheenjohtaja 2016, 11§ yht.
Kangasniemi Maija, varapuheenjohtaja 2016, 11§ yht.
Riiali Pekka, hallituksen jäsen, 11§ yht.
Rapi Kalle, hallituksen jäsen, LPR ev.lut. seurakuntayhtymä
Junna Eini, hallituksen jäsen, SAIKO
Reponen Elina, hallituksen jäsen, Lappeenrannan kaupunki
Lonka Emma, hallituksen jäsen, LTKY
Turkulainen Eero, hallituksen jäsen, SAMPO
Huhtinen Matti, hallituksen jäsen, asukasedustaja
Aalto Sami, hallituksen jäsen, asukasedustaja

Muut hallituksen kokouksiin osallistuvat:

Liisa Salminen, valtuuskunnan puheenjohtaja 2016
Joonas Grönlund, toiminnanjohtaja
Paavo Leinonen, kiinteistöpäällikkö